gode tips om bilstøtte ansøgning

Her er det sidste nye afgørelse far ankestyrelsen i min trivsel bil ansøgning.
Den indholder nogle vigtige/interessante oplysninger som  andre også kan bruge.
I forbindelse med sagsbehandling i min sag, fik jeg at vide at min sag er kompliceret så den sendes direkte videre til ankestyrelsen så de kan træffe en afgørelse.
For at ankestyrelsen modtager det, kræves det en begrundelse for afslag af min ansøgning. Den var meget tyndbenet og jeg undrede mig over den.
Set i mine øjne er der 2-3  muligheder hvrofor de gør som de gør. Uvidenhed/dårlig kompetance i sagbehandling, dovenskab eller chikane. Jeg tror mest på det 1.

Problemet er at det er ikke kun mig der oplever det. Det sker mange steder rundt om i landet, derfor har jeg valgt at lægge det frem så andre kan få en ide, fornemmelse af hvad der mangler af vigtige oplysninger.
Jeg har modtaget små 20 sider fra ankestyrelsen , hvor man har taget noget af de mange  journaler fra læge og sygehuse ud, dem som sagsbehandleren i kommunen har haft fokus på og efterlyst der igen og igen, manglende oplysning om funktionsevne fysik og psykisk i forbindelse med de enkelte sygdomme.

Der lidt over 2 sider om hvad der er lavet forkert i sagsbehandlingen og aktuel lov stof i denne her sag, og de sidste 4 sider er min egne bemærkninger til ankestyrelsen

Alle sider anonymiseret.

læs det hele ankestyrelsen sidste afgørelse her:  http://erwin-joehnk.com/?page_id=146